sâmbătă, 7 ianuarie 2012

Test parţial reuşit cu CSM Unirea Slobozia

În această dimineaţă, CSU Neptun Constanţa a susţinut ultimul meci de verificare înaintea reluării Ligii Naţionale, programată sâmbăta viitoare, când elevele antrenorului Florentin Pera vor primi vizita ultimei clasate, SCM Craiova. Adversara "universitarelor" a fost divizionara A, CSM Unirea Slobozia, care a oferit o replică solidă, în special în prima parte a jocului. Constănţencele s-au impus cu 32-21 (15-10), însă antrenorul Florentin Pera nu era foarte mulţumit la finalul jocului. "Mă îngrijorează uşurinţa cu care primim unele goluri, chiar şi împotriva unui adversar care nu are forţa unei echipe de primă ligă", a declarat tehnicianul constănţean. Pentru acesta a fost şi un prilej foarte bun de a încerca o integrare cât mai rapidă în joc a noilor achiziţii, în special a Renatei Ghionea, jucătoare cu un aport important atât pe faza de apărare, cât şi la construcţia atacurilor. "Renata este un plus clar pentru noi, sper să se integreze cât mai rapid în jocul echipei, acest lucru oferindu-ne un plus de viteză în atac, dar şi mai multă linişte în apărare", a declarat, la rândul său, directorul executiv al Neptunului, Paul Alexe.
Pentru CSU Neptun au evoluat: Petrescu 5 intervenţii, Sitenko 9, Rusu - portari; Cîrstea 3 goluri, Sen 1, Sheiko 5, Ghionea 5, Strungaru 3, Ionescu 3, Roiban 1, Iovănescu 7, Arfir, Mărgineanu 1, Toma 3, Neag.
Sâmbătă, 14 ianuarie, de la ora 10.00, CSU Neptun Constanţa susţine un meci crucial în lupta pentru menţinerea pe prima scenă handbalistică a ţării, urmând să întâlnească una dintre contracandidatele directe, SCM Craiova.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu