sâmbătă, 14 ianuarie 2012

CSU Neptun - HC Oţelul Galaţi se dispută miercuri, de la ora 14.00

Programat iniţial miercuri, 18 ianuarie, de la ora 17.00, meciul dintre CSU Neptun Constanţa şi HC Oţelul Galaţi, din etapa a X-a a Ligii Naţionale, a fost devansat cu trei ore, urmând a debuta la ora 14.00. Motivul este unul... voleibalistic, Sala Sporturilor din Constanţa urmând să găzduiască, tot miercuri, dar de la ora 18.00, returul optimilor de finală ale Cupei Challenge, dintre CVM Tomis Constanţa şi Explorări Baia Mare. "Din păcate, această oră va împiedica o bună parte a susţinătorilor noştri să fie alături de echipă, însă participarea europeană a echipei de volei are, evident, prioritate. Chiar şi aşa, sperăm ca victoria din meciul cu SCM Craiova să-i determine pe suporterii handbalului feminin constănţean să vină în număr cât mai mare la sală, mai ales că întâlnim una dintre cele mai puternice echipe din România", a declarat, pentru saitul clubului, directorul executiv al Neptunului, Paul Alexe. 
În această după-amiază, pe saitul Federaţiei Române de Handbal au fost anunţate şi cuplurile de arbitri care vor oficia în cadrul etapei a X-a, confruntarea de la Constanţa, dintre Neptun şi HC Oţelul urmând a fi condusă de gorjenii Adrian Eremia şi Anton Drăgănescu.

Ştire Neptun TV - aici.

Un comentariu:

  1. Domnul Florin Pera este un antrenor de mare perspectiva pentru handbalul romanesc. Am spus-o cu ani in urma cand inca nu evolua pe prima scena a handbalului romanesc, am spus-o si cand a condus la Resita destinele unei echipe pe care a luat-o de pe ultimul loc din divizia A, a promovat-o si a tinut-o doua sezoane in Liga Nationala „beneficiind“ de lipsa de aport a factorilor care trebuiau sa il sprijine, vezi Cons Jud CS, Universitate EM, Directia pt. Sport. O spun si astazi cand se afla la carma echipei Neptul Constanta iar rezultatele incep sa confirme creditul pe care i l-ati dat domnilor manageri din orasul portuar. Ajutati-l pe Florin Pera, sprijiniti-l in demersul sau pentru performanta si nu veti regreta. Mult Succes si nu uita: drumul spre Nationala masoara tot mai putini kilometri, Florine!!!
    Sergiu TABAN - Resita

    RăspundețiȘtergere