vineri, 10 februarie 2012

Speranţe constănţene, adversar dificil

Liga Naţională feminină de handbal pare să aibă, în acest sezon, doi mari factori disturbatori: echipa naţională şi... viscolul! După ce turul a fost bulversat de programul echipei naţionale, iată că nici returul nu a început mai bine, condiţiile meteorologice extreme din ultima perioadă provocând amânarea mai multor meciuri. Cu două jocuri deja amânate, CSU Neptun Constanţa revine în faţa propriilor suporteri, sâmbătă, de la ora 10.00, când fetele antrenate de Florentin Pera primesc vizita uneia dintre echipele solide ale întrecerii interne, ASC Corona 2010 Braşov. "Cu natura este greu să te pui. Din păcate, toată această stare de incertitudine a avut darul de a ne da peste cap tot programul de pregătire, pentru că este dificil să menţii acea stare optimă de competiţie, fizic şi, mai ales, psihic", a declarat Florentin Pera, pentru saitul oficial al clubului. "Din păcate, nici de această dată nu putem alinia cea mai bună formulă de echipă, turcoaica Ilke Sen fiind diagnosticată, ieri, cu vărsat de vânt!", a adăugat tehnicianul constănţean. Chiar dacă în tur braşovencele s-au impus la o diferenţă mare, Pera este încrezător în şansele echipei sale de a obţine un nou rezultat bun în faţa propriilor suporteri. "Fetele s-au pregătit foarte bine, cu încredere, şi sper să facem un meci bun şi să ne adjudecăm cele două puncte puse în joc. Rezultatele bune obţinute, la Constanţa, în faţa unor echipe puternice ale campionatului, precum Galaţi sau Brăila, trebuie să ne dea încredere", a mai spus Pera, pentru Neptun TV.
Echipa braşoveană a ajuns vineri seară la Constanţa, având programat şi un antrenament la Sala Sporturilor. Un meci special pentru (deja) vedeta echipei braşovene Cristina Zamfir (foto), cea care revine pentru prima oară la Constanţa, ca adversară a echipei la care a parcurs drumul de la "tânără speranţă" la echipa naţională. "Din vechea echipă a Constanţei, în care am jucat şi eu, au mai rămas doar câteva jucătoare, însă nucleul echipei este valoros. Când intri în teren, nu ai mamă, nu ai tată, cum se spune, aşa că pentru mine nu contează decât succesul echipei la care activez acum!", a declarat interul echipei de sub Tâmpa, pentru saitul handbalvolei.ro.
Meciul dintre CSU Neptun Constanţa şi ASC Corona 2010 Braşov va fi arbitrat de către Valentin Călina şi Claudiu Belean (Ms/Ag).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu