vineri, 3 februarie 2012

CSM Bucureşti - CSU Neptun Constanţa, meci amânat!

Datorită condiţiilor meteo nefavorabile şi având în vedere atenţionările de cod galben făcute de către autorităţi, conducerea CSU Neptun Constanţa a solicitat Federaţiei Române de Handbal amânarea meciului dintre CSM Bucureşti şi CSU Neptun Constanţa, programat sâmbătă, de la ora 12.30, în Sala Giuleşti din capitală. "Ne-am fi dorit să jucăm, dar nu puteam risca siguranţa jucătoarelor, mai ales că atenţionarea meteo este valabilă până duminică şi riscam să rămânem înzăpeziţi pe drum", a declarat antrenorul Florentin Pera. Solicitarea grupării constănţene a fost acceptată de către FRH, urmând ca meciul să fie reprogramat de îndată de vremea va permite deplasarea echipei de la malul mării. "Dacă prognoza meteo se păstrează, luni ar trebui să fie posibilă deplasarea către Bucureşti, iar marţi am putea juca. Evident, federaţia va discuta şi cu cei din conducerea clubului bucureştean şi se va ajunge la un acord convenabil pentru toată lumea", a declarat, la rândul său, directorul executiv al Neptunului, Paul Alexe.
Meciul dintre CSM Bucureşti şi CSU Neptun Constanţa face parte din programul etapei a XIV-a a Ligii naţionale, prima din retur.

UPDATE: În această dimineaţă (marţi, 7 februarie 2012), datorită condiţiilor meteorologice nefavorabile şi imposibilităţii de a face drumul la Bucureşti, conducerea CSU Neptun Constanţa a solicitat Federaţiei Române de Handbal să menţină decizia de amânare a meciului dintre CSM Bucureşti şi CSU Neptun Constanţa. Meciul va fi reprogramat, de comun acord, la o dată liberă din calendarul competiţional.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu