joi, 8 august 2013

CSU Neptun susţine primele meciuri de verificare

Sursa foto: Facebook
Echipa feminină de handbal CSU Neptun Constanţa susţine, vineri şi sâmbătă, primele meciuri de verificare din această vară. Fetele antrenate de Ion Crăciun se deplasează la Galaţi, unde vor întâlni divizionara A HC Danubius. Primul meci este programat vineri, de la ora 18.00, iar cel de-al doilea sâmbătă, de la ora 10.00.

CSU Neptun a încheiat prima perioadă de pregătire, în care antrenorii Ion Crăciun şi Florin Cazan au pus accentul pe pregătirea fizică şi încărcare în sala de forţă. Pentru a le face să treacă mai uşor (sau măcar cu zâmbetul pe buze!) peste această perioadă de pregătire grea, Ion Crăciun a pigmentat şedinţele de antrenament cu ieşiri cu bicicletele sau o plimbare cu barca, pe lacul Tăbăcărie (foto)!

Din păcate, într-un moment în care problemele financiare par să se fi reglat, antrenorul constănţean se confrunta cu o lipsă acută de efectiv, sub conducerea sa aflându-se doar 11 jucătoare.

În ultimele zile, se antrenează împreună cu lotul constănţean extrema stângă Alexandra Mihaela Orşivschi, de la LPS Iaşi, componentă a echipei naţionale de tineret, dar care n-a prins lotul pentru Campionatul European ce are loc, în această perioadă, în Danemarca. Tânăra jucătoare ieşeană are 19 ani şi 1,73 m înălţime. Anul trecut, a făcut parte din echipa naţională de junioare, locul IV la campionatul Mondial din Muntenegru.


2 comentarii:

  1. Am vazut campionatul trecut niste jucatoare tinere si destul de bune la scoala 181 bucuresti...nu s-ar putea transfera unele din ele ? nu cred ca ar costa prea mult...esto o parere...

    RăspundețiȘtergere