duminică, 25 august 2013

HC Dunărea Brăila a câştigat turneul de la Constanţa

Foto: Paul Alexe
HC Dunărea Brăila a câştigat turneul de pregătire de la Constanţa, învingând, în această dimineaţă, în meciul decisiv, echipa gazdă, CSU Neptun Constanţa, cu scorul de 31-27 (15-15). În meciul care a decis ocupantele locurilor 3 şi 4, CSM Unirea Slobozia a învins Ştiinţa Bucureşti, cu 30-21. 

La primul meci împotriva unui adversar puternic, din această vară, tânăra echipă constănţeană s-a dovedit a fi o nucă tare, fetele antrenate de Ion Crăciun dând o replică bună mai valoroasei sale adversare. Dunărea, de la care a lipsit Ramona Farcău, menajată după primele două meciuri, s-a aflat la conducere în prima parte a jocului, însă constănţencele au ţinut tot timpul aproape, iar la pauză s-a intrat la egalitate, 15-15. În partea a doua, cele două echipe au alternat la conducere, iar finalul se anunţa a fi unul pe muchie de cuţit, scorul fiind egal, 27-27, cu trei minute înainte de final. Experienţa superioară a brăilencelor şi-a spus, însă, cuvântul, constănţencele irosind două atacuri consecutive, din cauza unor greşeli tehnice de pasare, sancţionate imediat pe contraatac. S-a terminat 31-27, ambii antrenori, Ion Crăciun şi Cristi Preda, având lungi discursuri în faţa jucătoarelor după încheierea meciului.
Golurile Dunării au fost marcate de Horje 8, Adespii 7, Moldovan 5, Irimia 3, Dragut2, Perianu 2, Czeczi 2, Batia 1, Barbos 1, în timp ce pentru "studentele" constănţene au marcat Sheiko 8, Enescu 7, Toma 6, Arfir 3, Ionescu 2, Zlăvog 1. O evoluţie foarte bună în poarta Neptunului a avut Mihaela Petrescu, singurul portar pe care lotul constănţean îl are în lot!

Joi, antrenorii celor două echipe au conventi să dispute încă două meciuri de pregătire, ambele la Brăila, de la ora 12.00, respectiv 18.00.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu