marți, 23 iulie 2013

CSU Neptun, reunire în efectiv redus

CSU Neptun Constanţa, nou-promovată în Liga Naţională feminină de handbal, s-a reunit în această dimineaţă la primul antrenament din perioada precompetiţională. La chemarea antrenorilor Ion Crăciun şi Florin Cazan au răspuns prezent doar zece jucătoare, dintre care doar una poate fi trecută la capitolul “noutăţi”, interul Andreea Enescu. În schimb, lipsesc mai multe jucătoare din lotul cu care echipa de la malul mării a promovat.

Antrenorul Ion Crăciun crede cu încăpăţânare că Neptunul trebuie să rămână pe harta handbalului românesc. Deşi traversează momente dificile, în care incertitudinea reprezintă cuvântul de ordine, Ion Crăciun a sunat adunarea pentru perioada de pregătire precompetiţională, la apelul său răspunzând zece jucătoare, dintre care nouă sunt, în mare parte, cele care au dus greul în sezonul trecut. Singura noutate, la această oră, o reprezintă revenirea după un sezon petrecut la Ploieşti, a interului Andreea Tîlvîc-Enescu. Celelalte jucătoare prezente sunt: Alla Sheiko, Daniela Arfir, Andreea Mărginean, Oana Ionescu, Mihaela Petrescu, Mădălina Toma, Adina Zlăvog, Andreea Vasiliu şi Cristina Strahan. La Constanţa se află şi Iana Sitenko, dar aceasta n-a participat la primul antrenament.

Din lotul cu care Neptunul a obţinut promovarea, lipsesc Nicoleta Rusu (plecată la CSM Cetate Deva), Cristina Rusali (care urmează să devină mămică) şi Ana Maria Dragut (s-a întors, după împrumut, la HC Dunărea Brăila), dar şi Georgiana Ciuică, jucătoare la care antrenorul constănţean pare tentat să renunţe.
Pentru următoarele zile, programul dobrogencelor cuprinde antrenamente zilnice în aer liber, pe iarba de pe Stadionul “Mihail Naca” din Constanţa, dar şi în sala de forţă. După reacomodarea cu efortul, se va trece pe nisip, iar apoi, probabil, se va pleca într-un cantonament montan.

Foto: Tudorel Ene - Metisson Sport

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu