sâmbătă, 10 august 2013

CSU Neptun, victorie în primul meci de pregătire

CSU Neptun Constanţa a susţinut, în această seară, primul meci de pregătire din perioada precompetiţională, fetele antrenate de Ion Crăciun şi Florin Cazan deplasându-se la Galaţi, pentru o "dublă" contra echipei locale, HC Danubius Galaţi. La capătul unui meci de factură modestă, constănţencele au obţinut victoria cu 28-25 (11-12). Meciul revanşă are loc mâine, de la ora 10.00.

CSU Neptun Constanţa şi HC Danubius Galaţi, două echipe cu stări de spirit diferite, dar cu probleme la fel de mari. În timp ce constănţencele pregătesc, în efectiv redus (Ion Crăciun are sub comandă doar 12 jucătoare), revenirea în Liga Naţională, HC Danubius a retrogradat în Divizia A şi mai are "de doi lei speranţă" că va evolua pe prima scenă şi în sezonul viitor, trebuind să câştige turneul de baraj organizat de federaţie şi să aştepte ca o echipă din prima ligă să se retragă.
Meciul din această seară n-a scos în evidenţă decât dorinţa evidentă a ambelor echipe de a-şi apropia victoria, dar şi lipsa de argumente, în condiţiile în care greşelile tehnice individuale au apărut de ambele părţi, fapt normal având în vedere actualul stadiu al pregătirilor. Mai mult, jocul s-a desfăşurat într-o sală care a semanat mult cu o "saună", fapt ce a influenţat exprimarea în joc a celor două echipe.
"Nu am reuşit încă să formăm un lot de Liga I. Cu atât de puţine jucătoare nu poţi aborda o competiţie atât de puternică. Avem un singur portar, nu avem extremă dreapta şi nici inter dreapta, ne trebuie neapărat câteva transferuri, iar asta cât mai curând, pentru ca noile jucătoare să se integreze", a declarat, pentru Metisson Sport, antrenorul constănţencelor, Ion Crăciun.
Golurile echipei constănţene au fost marcate de Mădălina Toma 6 (4x7m), Andreea Enescu 4, Andreea Vasiliu 4, Andreea Mărginean 3, Adina Zlăvog 3, Alla Sheiko 2, Oana Ionescu 2, Daniela Arfir 2, Alexandra Orşivschi 2. Pentru gazde, au punctat Irina Glipko 11, Carmen Gheorghe 4, Iaroslava Burlacenko 4, Delia Mărginean 2, Iulia Artean 2, Iulia Zaremba 1, Irina Başa 1.
Mâine, de la ora 10.00, cele două echipe vor disputa meciul revanşă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu