joi, 11 iulie 2013

Andreea Tîlvîc-Enescu s-a întors la CSU Neptun Constanţa

Revenită după un an în Liga Naţională, echipa feminină de handbal CSU Neptun Constanţa încearcă să strângă rândurile şi să adune, sub conducerea antrenorului Ion Crăciun, un lot competitiv pentru a aborda cu succes viitorul sezon. Deşi este ultima echipă care reia pregătirile, reunirea lotului fiind programată pe 15 iulie, gruparea constănţeană începe să fie activă în pe piaţa transferurilor, reuşind să obţină semnătura Andreei Tîlvîc-Enescu.
Jucătoare ce poate evolua pe toate poziţiile de la linia de 9m, Andreea Tîlvîc-Enescu revine la Constanţa, după un an petrecut la CSU Ploieşti (locul 9 în ultima ediţie a LN), unde a fost golghetera echipei, cu 87 de goluri marcate. Sibiancă la origine, sportiva a mai jucat la Constanţa în perioada 2009-2012 (participând la ultima campanie europeană a echipei, în Cupa Cupelor), despărţindu-se de gruparea de la malul mării după ce Neptunul a retrogradat în liga secundă. "Andreea a semnat un contract pe doi ani. Este o jucătoare cu experienţă, puternică şi care, cu siguranţă, va ajuta echipa", a confirmat noul oficial al echipei, Silviu Băiceanu.
În ceea ce priveşte restul lotului, lucrurile sunt încă neclare, duminică urmând să aibă loc discuţii individuale cu jucătoarele care au dus greul în sezonul petrecut în Divizia A. Evident, mai există discuţii şi cu alte jucătoare, încercându-se aducerea a încă două-trei jucătoare cu experienţă, dar şi a unora tinere, cu perspectivă de creştere.

Un comentariu:

  1. Dar puteti sa ne ziceti ce jucatoare nu mai vor sa continue la echipa ?

    RăspundețiȘtergere