vineri, 12 iulie 2013

Nicoleta Rusu lasă Constanţa pentru Deva!

Echipa feminină de handbal CSU Neptun Constanţa este penultima dintre echipele din Liga Naţională, înaintea nou înfiinţatei HCM Rm.Vâlcea, care sună adunarea pentru perioada de pregătire pre-competiţională. Fetele antrenate de Ion Crăciun şi Florin Cazan se vor reuni luni, 15 iulie, urmând a face reacomodarea cu efortul pe nisipul încins de la Mamaia. 

Înscrisă în viitoarea ediţie a Ligii Naţionale pe ultima sută de metri, CSU Neptun Constanţa pare departe de a-şi fi clarificat intenţiile pentru viitorul sezon. Cu o singură achiziţie confirmată, interul stânga Andreea Tîlvîc-Enescu revenind în oraşul de la malul mării, gruparea constănţeană nu ştie încă pe ce jucătoare se poate baza în Liga Naţională. Cu siguranţă, printre cele care vor părăsi Constanţa se numără extrema Nicoleta Rusu, care a fost deja prezentă la reunirea echipei Cetate Deva.

Jucătoarele care au făcut posibilă promovarea în Liga Naţională, după un singur sezon în Divizia A, sunt aşteptate la discuţii până duminică, luni urmând a fi programat primul antrenament. Din păcate, ca şi în cazul Nicoletei Rusu, care şi-a încheiat contractul, la 30 mai, fără a se purta discuţii pentru o eventuală prelungire, este posibil să mai apară şi alte surprize neplăcute, iar numărul jucătoarelor care vor răspunde "prezent" să fie mai mic decât cel preconizat...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu