marți, 23 aprilie 2013

Meciul CSU Neptun - Nova Force Giurgiu a fost amânat

UPDATE: CSU Neptun a acceptat amânarea meciului, iar F.R.Handbal a fost de acord cu propunerea celor două echipe ca jocul să se dispute marţi, 30 aprilie, cu începere de la ora 16.00. 

La finalul săptămânii, Divizia A la handbal feminin programează meciurile etapei a 23-a, lidera Seriei A, CSU Neptun Constanţa urmând să primească vizita penultimei clasate, Nova Force Giurgiu. Meciul este programat pentru duminică, cu începere de la ora 11.00, la conducerea jocului fiind desemnat un cuplu de arbitri din Tulcea, alcătuit din Valentin Ursu şi Daniel Scurtu. Totuşi, este posibil ca data de desfăşurare a meciului să fie schimbată, conducerea giurgiuveană solicitând acest lucru, deoarece echipa de junioare a clubului dunărean urmează să participe la turneul semifinal II al Campionatului Naţional de junioare I, programat de vineri până duminică, la Sf.Gheorghe. "Echipa noastră este alcătuită, în majoritate, din jucătoare având vârsta cuprinsă între 17 şi 19 ani, care sunt componente şi ale formaţiei de junioare I. La sfârşitul săptămânii trecute, ne-am calificat la turneul semifinal II, programat să înceapă vineri, la Sf.Gheorghe şi nutrim speranţa că vom accede la turneul final. Din păcate, deşi se ştia că sunt multe junioare care activează la Divizia A, când s-a făcut programul celor două competiţii, Divizia A şi Campionatul Naţional de junioare, nu s-a ţinut cont de acest lucru, astfel că, iată, meciurile se suprapun", ne-a declarat antrenorul echipei din Giurgiu, Virgil Georgescu. "Am luat legătura cu conducerea clubului constănţean şi sper să găsim înţelegere, astfel încât să putem amâna pentru câteva zile meciul cu CSU Neptun", a mai spus acesta.O decizie urmează a fi luată până cel târziu miercuri.
Cu patru etape înainte de finalul sezonului, CSU Neptun Constanţa conduce în clasamentul seriei, cu 42 puncte, cinci mai multe decât CSM Unirea Slobozia, fetele antrenate de Ion Crăciun având nevoie de încă trei puncte pentru a-şi asigura, matematic, câştigarea seriei şi revenirea, după numai un sezon, în Liga Naţională.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu