marți, 30 aprilie 2013

Defilare, în ajun de 1 Mai!

CSU Neptun Constanţa - Nova Force Giurgiu 46-11 (20-3)

Foto: Paul Alexe
CSU Neptun Constanţa s-a apropiat la un singur punct de revenirea în Liga Naţională. Fetele antrenate de Ion Crăciun şi Florin Cazan s-au... antrenat cu public în această după-amaiză, obţinând o victorie scontată în faţa junioarelor de la Nova Force Giurgiu. Venite după ce au disputat patru meciuri în trei zile, în cadrul turneului semifinal al junioarelor I, giurgiuvenele au fost o pradă facilă, fetele antrenate de Virgil Georgescu fiind depăşite la toate capitolele. Apăsate de pofta de joc a fetelor de la malul mării, oaspetele au părut a fi... inexistente pe teren în prima parte a jocului, astfel că în minutul 28 tabela de scor arăta un neverosibil 19-1! "Desigur, diferenţa de scor poate fi... şocantă, dar trebuie apreciat modul în care fetele noastre au abordat jocul, cu seriozitate, respectându-şi adversarele până în ultima secundă", a explicat fostul director executiv al Neptunului, Paul Alexe. "Nu le pot reproşa nimic fetelor mele. Am avut neşansa de a juca în faţa celei mai bune echipe din serie, venind după un turneu de calificare solicitant, la care, din păcate, nu ne-am atins obiectivul. Desigur, Constanţa ar fi câştigat în orice condiţii, dar sunt convins că echipa mea poate evolua la un nivel superior", a declarat, la rândul său, antrenorul echipei dunărene, Virgil Georgescu. În partea a doua a jocului, diferenţa a continuat să crească, astfel că finalul a consiinţit cea mai categorică victorie a constănţencelor din actualul sezon: 46-11. "A fost un meci mai uşor, la capătul căruia ne-am îndeplinit obiectivul, de a câştiga cele două puncte. Urmează trei meciuri mai grele, dar sperăm să le câştigăm şi să promovăm fără emoţii", a declarat, la rândul său, Andreea Mărginean (foto), una dintre evidenţiatele jocului de astăzi.
După această victorie, CSU Neptun continuă să conducă în clasamentul seriei, cu cinci puncte avans faţă de CSM Unirea Slobozia. Pentru constănţence, urmează trei jocuri dificile, cu Ştiinţa Bucureşti şi HM Buzău (în deplasare), respectiv LPS Iaşi (acasă). Pentru a-şi asigura revenirea în Liga naţională, echipa de la malul mării mai are nevoie de un singur punct.

CSU Neptun Constanţa (antrenor: Ion Crăciun): Iana Sitenko 13 intervenţii salvatoare, Mihaela Petrescu 12 - portari; Paula Toma 8 goluri, Ana Maria Dragut 6, Nicoleta Rusu 6, Andreea Mărginean 6, Adina Zlăvog 5, Mariana Filip 4, Alla Sheiko 4, Oana Ionescu 3, Daniela Arfir 2, Georgiana Ciuică 1, Andreea Vasiliu 1. Prezentă la teren: Cristina Rusali.
Nova Force Giurgiu (antrenor: Virgil Georgescu): Ana Maria Ivan, Laurenţia Dapcea - portari; Ioana Georgescu 5 goluri, Ioana Iordan 3, Ana Constantin 1, Andreea Popa 1, Cosmina Stroescu 1, Roxana Ene, Corina Cazacu, Andreea Badea.

Au arbitrat: Valentin Ursu şi Daniel Scurtu (Tulcea).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu