luni, 8 aprilie 2013

S-au anunţat arbitrii pentru meciul Universitatea Târgovişte - CSU Neptun Constanţa

Scăpate ca prin urechile acului de o surpriză neplăcută, fetele de la CSU Neptun Constanţa se pregătesc pentru deplasarea de la Târgovişte, unde vor întâlni ultima clasată, Universitatea. Un meci în care constănţencele pleacă din postura de favorite certe, chiar dacă dâmboviţenele vin după primul succes din actualul sezon (28-24 cu Nova Force Giurgiu). "Sper că fetele au înţeles ceva din meciul cu Ştiinţa Bacău şi anume că niciun meci nu este câştigat dinainte, toţi adversarii noştri dorind să dea o replică cât mai bună liderei clasamentului", declara antrenorul Ion Crăciun, după meciul cu băcăuancele.
Constănţencele au început săptămâna cu un antrenament în aer liber, urmând ca până vineri să se pregătească la Sala Sporturilor. Plecarea către fosta cetate de scaun a Ţării Româneşti este programată vineri, după prânz, iar meciul cu Universitatea Târgovişte se va desfăşura sâmbătă, cu începere de la ora 10.00. Meciul a fost încredinţat unui cuplu de arbitri format din Mihai Marian Pârvu (Bucureşti) şi Alin Stămătoiu (Rm.Vâlcea), componenţi ai lotului naţional B.
Etapa a XXII-a a Seriei A din Divizia A programează, sâmbătă, de la ora 11.00, meciul care ar putea decide ocupanta locului doi, ACS Şc.181 Bucureşti (locul 3, 34p) urmând să primească vizita ialomiţencelor de la CSM Unirea Slobozia (locul 2, 35p). Celelalte meciuri ale etapei: CSU Ştiinţa Bucureşti - Nova Force Giurgiu (se dispută duminică, ora 11.00), Ştiinţa Bacău - HM Buzău (ora 11.00), Rapid CFR Bucureşti - LPS Iaşi (10.30), Spartac Bucureşti - HC Activ Plopeni (duminică, ora 13.00), HC Feminin Piatra Neamţ - ACS Bowling Sf.Gheorghe (ora 11.00).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu