duminică, 7 octombrie 2012

CSU Neptun se impune fără emoţii la Piatra Neamţ

Cristina Rusali, principala marcatoare a Neptunului (foto: Ziua de Constanţa)
CSU Neptun a trecut cu bine şi peste cel de-al patrulea examen din debutul actualei ediţii a Diviziei A, fetele antrenate de Ion Crăciun şi Florin Cazan impunându-se fără mari emoţii, 30-18 (15-8), în deplasarea de la Piatra Neamţ, contra echipei locale HC Feminin. A fost un meci pe care constănţencele l-au controlat de la un capăt la altul, tânăra echipă moldavă (antrenată de cel care a descoperit-o şi format-o pe legendara Luminiţa Huţupan, profesorul Dan Valentin) având puţine momente în care s-a apropiat de nivelul de joc al partenerelor de întrecere. Golurile echipei constănţene au fost marcate de: Cristina Rusali 7, Mădălina Toma 3, Daniela Arfir 3, Ana Maria Dragut 3, Nicoleta Rusu 3, Cristina Strahan 3, Andreea Mărginean 3, Oana Ionescu 2, Adina Zlăvog 2, Alla Sheiko 1. De la gazde, principalele marcatoare au fost Mădălina Chirilă 9 şi Andreea Ghiuzan 5. 

În urma acestui rezultat, Neptunul păstrează prima poziţie în clasamentul Seriei A a Diviziei A, având 8 puncte din tot atâtea posibile, performanţă pe care este de aşteptat să o realizeze şi ASC Şc.181 Bucureşti, care porneşte din postura de favorită clară în meciul pe care îl susţine mâine, în compania ultimei clasate, Universitatea Târgovişte. Următorul meci al fetelor de la malul mării este programat joi, de la ora 14.00, în compania bucureştencelor de la SPARTAC, după care, duminică, în capitală, este programat derby-ul cu ASC Şc.181. 

Alte rezultate din cadrul etapei a patra: Rapid CFR Bucureşti - Ştiinţa Bacău 38-35, Ştiinţa Bucureşti - CSM Unirea Slobozia 25-27,  ASC Bowling Sf.Gheorghe - HC Buzău 18-31, Spartac Bucureşti - Nova Force Giurgiu 36-20.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu