marți, 8 mai 2012

Din şi Dinu arbitrează CSU Neptun - "U" Jolidon Cluj

Sâmbătă, de la ora 11.00, la Sala Sporturilor, CSU Neptun Constanţa susţine ultimul meci din actuala ediţie a Ligii naţionale, fetele antrenate de Florentin Pera primind vizita uneia dintre cele mai puternice echipe ale întrecerii interne, Universitatea Jolidon Cluj, vicecampioana României pentru al treilea sezon consecutiv. Dacă pentru oaspete miza acestei întâlniri este nesemnificativă (clujencele şi-au asigurat locul doi în clasament), pentru "universitarele" constănţene un punct ar fi sinonim cu asigurarea locului în barajul pentru menţinerea în Liga Naţională indiferent de celelalte rezultate. "Nu am ascuns faptul că ne temem de unele posibile... surprize, în meciurile pe care contracandidatele noastre, CSM Cetate Deva şi SCM Craiova, le mai aveau de disputat în ultimele două etape. Una din temerile noastre, cu privire la meciul dintre CSM Bucureşti şi CSM Cetate Deva s-a dovedit nefondată şi, pe această cale, doresc să mulţumesc public echipei bucureştene pentru modul în care a abordat un meci fără miză pentru ea", a declarat pentru saitul oficial al clubului, Paul Alexe, directorul executiv al Neptunului. 
Programat iniţial a se disputa de la ora 10.00, meciul dintre CSU Neptun şi "U" Jolidon Cluj va începe la ora 11.00, Comisia de competiţii din cadrul FRH luând decizia ca meciurile cu implicaţii directe în stabilirea echipelor ce vor merge la baraj, precum şi a celei ce va însoţi CSM Bacău în Divizia A, să se dispute la aceiaşi oră. Alături de confruntarea de la Constanţa, este vorba despre meciurile SCM Craiova - HCM Roman şi CSM Cetate Deva - ASC Corona 2010 Braşov. 
Meciul dintre CSU Neptun şi "U" Jolidon Cluj va fi arbitrat de bucureştenii Constantin Din şi Sorin Dinu (foto), arbitrii IHF, consideraţi a fi cei mai valoroşi arbitrii români ai momentului, o brigadă cu numeroase delegări în Liga Campionilor, dar şi la marile competiţii internaţionale, inclusiv la Jocurile Olimpice!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu