miercuri, 29 mai 2013

Situaţie incertă la CSU Neptun după promovarea în Liga Naţională

Revenită în primul eşalon al handbalului feminin românesc, CSU Neptun Constanţa se află printre ultimele echipe care încă nu şi-au efectuat planul de organizare pentru sezonul 2013-2014 al Ligii Naţionale. Antrenorii şi jucătoarele Neptunului încă aşteaptă un răspuns de la conducerea clubului pentru a afla bugetul pentru următorul sezon. „Săptămâna aceasta se va lua o decizie. Este, într-adevăr, cam târziu. Mai toate echipele şi-au făcut planul de viitor. Au achiziţionat jucătoare, şi-au completat loturile. Noi încă nu am discutat nici cu jucătoarele care sunt în echipă şi nu ştim ce să facem mai departe. Am promovat în prima ligă şi trebuie să ne facem un plan de viitor”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, antrenorul CSU Neptun, Ion Crăciun.
În sezonul precedent al Diviziei A, echipa constănţeană a suferit doar o singură înfrângere, fiind ferită de prea multe accidentări. Însă ajunsă la un nivel competiţional mai înalt, Neptunul va trebui să se întărească şi să-şi mărească lotul. „Deocamdată, trebuie să discutăm cu conducerea clubului, pentru că actualul lot este cam subţire pentru Liga Naţională. În Divizia A ne-am mobilizat. Dar la prima ligă altfel se pune problema. Echipele sunt mult mai puternice. Aşteptăm să vedem bugetul, după care vom fixa obiectivul pentru sezonul 2013-2014", ne-a mai spus Crăciun.
După retrogradarea echipei constănţene în eşalonul secund, handbalistele rămase în lot şi cele noi-venite pe parcurs au făcut un efort pentru a readuce CSU Neptun în prim planul handbalului ro-mânesc, impresionând astfel unele echipe din Liga Naţională, care acum le solicită serviciile. „Pentru fete e foarte târziu. Unele sunt căutate de echipe din Liga Naţională, altele îşi caută ele echipă, pentru că este normal să fie preocupate de viitorul lor. Ele ar dori, totuşi, să rămână la Neptun, să continuăm, dar nu depinde de mine acest lucru”, a explicat antrenorul CSU Neptun.
(Andrei Aldea - Cuget Liber Constanţa)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu