marți, 14 mai 2013

Promovarea a venit, grijile n-au dispărut...

Foto: Paul Alexe
CSU Neptun Constanţa susţine, miercuri, penultimul joc din actualul sezon al Diviziei A. Având promovarea deja acontată, în urma victoriei obţinute etapa trecută (35-30, la Bucureşti, cu Ştiinţa), fetele antrenate de Ion Crăciun se deplasează la Buzău, pentru confruntarea cu fosta echipă de Liga naţională, HM Buzău (locul 4). O dispută în care singura miză o reprezintă dorinţa gazdelor de a-şi lua revanşa după umilinţa din tur, când Neptunul s-a impus la o diferenţă usturătoare, 37-20, într-un meci în care se întâlneau primele două clasate la acel moment. Între timp, buzoiencele au făcut mai mulţi paşi greşiţi, iar acum mai păstrează şanse mici de a prinde treapta a treia a podiumului, o palidă consolare pentru o grupare cu tradiţie în handbalul românesc.
Constănţencele au efectuat în această dimineaţă un ultim antrenament, iar după prânz au luat drumul oraşului lui Pamfil Şeicaru, cu dorinţa declarată de a-şi respecta blazonul şi de a puncta o nouă victorie. Din păcate, situaţia continuă să fie neclară la club, antrenorul Ion Crăciun trăgând un nou semnal de alarmă, în speranţa că va fi auzit de către cei care au puterea de a ajuta handbalul feminin constănţean. "În momentul acesta, echipa practic nu există! Avem câteva jucătoare care sunt împrumutate, căteva jucătoare care doresc să plece, pentru că, spre surprinderea mea, conducerea executivă a clubului nu se descurcă cu partea finaciară", a declarat antrenorul constănţean pentru Digi 24 Constanţa. Ion Crăciun s-a arătat dezamăgit de faptul că nu se găsesc soluţii pentru a se plăti jucătoarele şi stafful tehnic, dar şi pentru a se aduce noi jucătoare, cu care să se poată clădi o echipă competitivă în Liga Naţională. "În perioada următoare, voi merge personal să bat la unele uşi, pentru a discuta cu oameni care, pe mine personal, m-au ajutat în decursul carierei de antrenor, la echipele pe care le-am antrenat. Mă refer, în principal, la domnul Nicuşor Constantinescu, care susţine sportul constănţean, împreună cu consilierii judeţeni, şi care sper să-şi aplece privirea către această echipă a Constanţei. Avem o serie de jucătoare tinere, de perspectivă, am discutat cu alte câteva jucătoare tinere, care pot să ajute să construim o echipă frumoasă la Constanţa, dar pentru asta este nevoie să fim sprijiniţi şi să avem linişte la echipă", a mai spus Crăciun. 
Revenind la meciul de mâine, acesta se va disputa în Sala Sporturilor "Romeo Iamandi" şi este programat să înceapă la ora 18.00, urmând a fi condus de braşovenii Ovidiu Petre şi Cristian Mihai.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu