sâmbătă, 26 ianuarie 2013

Egal la ultima repetiţie înaintea derby-ului de la Slobozia

Disputat în această dimineaţă, la Sala Sporturilor din Constanţa, meciul "revanşă" dintre CSU Neptun Constanţa şi CSM Ploieşti s-a încheiat la egalitate, 30-30 (20-11), la capătul a două reprize diametral opuse. Constănţencele au început jocul foarte motivate, evoluând mult mai atent în faza de apărare, comparativ cu ziua precedentă, în timp ce oaspetele păreau că nu şi-au terminat încălzirea. Astfel, până la pauză, scorul a căpătat proporţii neaşteptate, Neptunul intrând la vestiare cu un avantaj de nouă lungimi: 20-11. Muştruluite la pauză de către antrenoarea lor, fosta mare handbalistă Simona Gogîrlă, ploieştencele au arătat o altă faţă în parte a doua, în special în apărare, astfel că au întors rezultatul până la jumătatea reprizei (22-23, min.43). Din acel moment, sub ameninţarea de a pierde un meci pe care părea că-l vor câştiga la pas, constănţencele au strâns rândurile şi au echilibrat disputa, mergându-se cap la cap până la final. S-a terminat egal, 30-30, însă ploieştencele puteau câştiga în ultima secundă, Andreea Enescu aruncând în bară, de la linia de 7 metri! "Două meciuri utile pentru echipa noastră, mai ales că Neptunul are un stil apropiat de joc cu cel al bucureştencelor de la CSM, viitoarea noastră adversară din Liga Naţională. Sper ca fetele să fi înţeles că mai avem mult de muncă şi să corectăm problemele pe care le avem", a declarat după meciul de astăzi Simona Gogîrlă. Fosta vicecampioană mondială de la Sankt Petersburg a avut cuvinte de laudă la adresa echipei de pe litoral, pe care speră să o întâlnească, în sezonul viitor, în prima ligă. "Neptunul are un joc colectiv foarte bun, echipa a crescut mult de la meciul de baraj din primăvară, când am câştigat destul de clar cu echipa pe care o antrenam, Rapid. Sper ca ambele echipe să-şi atingă obiectivul, noi de a rămâne în prima ligă, iar Constanţa de a promova, iar sezonul următor să ne întâlnim în meciuri oficiale", a mai spus Gogîrlă.
Pentru CSU Neptun Constanţa au evoluat: Iana Sitenko 7 intervenţii salvatoare, Mihaela Petrescu, Monica Rusu 1 - portari, Nicoleta Rusu 8 goluri, Daniela Arfir 6, Alla Sheiko 4, Ana Maria Dragut 3, Adina Zlăvog 2, Oana Ionescu 1, Mădălina Toma 1, Andreea Mărginean 1, Cristina Rusali. 
Pentru fetele antrenate de Ion Crăciun şi Florin Cazan, acesta a fost ultimul meci de pregătire înaintea debutului în returul Diviziei A, programat duminică, 3 februarie, la Slobozia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu