miercuri, 6 martie 2013

Arbitri schimbaţi la derby-ul CSU Neptun - ASC Şc.181!

Comisia Centrală de Arbitri din cadrul Federaţiei Române de Handbal a decis să modifice cuplul care va oficia derby-ul etapei a XIX-a a Diviziei A - Seria A! Iniţial, la conducerea jocului CSU Neptun Constanţa - ACS Şc.181 Bucureşti, fuseseră desemnaţi braşovenii Ovidiu Petre şi Cristian Mihai, însă aceştia au fost înlocuiţi cu un cuplu care a mai arbitrat de două ori la Constanţa în actualul sezon, format din Adrian Dima (Galaţi) şi Liviu Gheorghiu (Vaslui). Cei doi au oficiat la meciurile câştigate de CSU Neptun, în faţa propriilor superteri, cu CSM Unirea Slobozia şi HC Activ CSO Ploieşti. Deasemenea, Dima şi Gheorghiu au avut ocazia să vadă la lucru şi echipa bucureşteană, în meciul câştigat de fetele antrenate de Dan Gavrilă, în deplasarea cu Ştiinţa Bacău.
Marţi, s-a disputat şi ultimul meci din cadrul etapei a XVIII-a, ACS Şc.181 făcând o bună repetiţie înaintea deplasării pe litoral, 44-25 cu Nova Force Giurgiu. În urma acestui succes, echipa bucureşteană şi-a consolidat poziţia pe ultima treaptă a clasamentului seriei, cu 30 puncte, cu patru mai puţine decât lidera CSU Neptun. 
Meciul dintre CSU Neptun şi ASC Şc.181 se va disputa duminică, 10 martie, la Sala Sporturilor din Constanţa, cu începere de la ora 11.00. În tur, la Bucureşti, constănţencele s-au impus cu 33-31.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu