marți, 17 aprilie 2012

Brigadă EHF la meciul SCM Craiova - CSU Neptun

CSU Neptun Constanţa încearcă să-şi revină din mers după "şocurile" suferite cu HCM Baia Mare şi CSM Ploieşti, finalul de sezon anunţându-se foarte fierbinte pentru fetele antrenate de Florin Pera, în tentativa lor de a evita retrogradarea. Exceptând cele două meciuri contra Oltchimului (greu de crezut că Neptunul poate emite pretenţii în faţa campioanei...), fiecare dintre meciurile pe care constănţencele le mai au de disputat capătă caracter decisiv în lupta pentru atingerea obiectivului stabilit la debutul campionatului: menţinerea în Liga naţională. Primul "hop" vine sâmbătă, când Neptunul se deplasează la Filiaşi, pentru a întâlni ultima clasată, SCM Craiova. La prima vedere, constănţencele par favorite, însă evoluţiile slabe din ultima perioadă oferă speranţe întemeiate unei echipe craiovene care îşi joacă ultima şansă de a obţine măcar dreptul de a juca barajul.
"Universitarele" au avut liber doar în prima zi de Paşte, antrenorul Florin Pera programând câte un antrenament pentru fiecare zi a săptămânii, inclusiv pentru vineri, când este programată deplasarea către Craiova. Nu există probleme medicale majore în lotul constănţean, în schimb par să existe mari probleme în ceea ce priveşte moralul echipei, afectat în urma ultimelor rezultate, dar şi datorită unor întârzieri cu plata salariilor. "Este adevărat, sunt întârzieri la plata drepturilor salariale, însă avem promisiunea că lucrurile se vor rezolva în scurt timp. Fetele trebuie să înţeleagă că se fac eforturi mari pentru a se ieşi din această situaţie nedorită", a declarat, pentru saitul oficial al clubului, Paul Alexe, directorul executiv al Neptunului. "Efortul conducerii clubului trebuie conjugat cu cel al jucătoarelor, singurele în măsură să obţină, pe teren, punctele necesare atingerii obiectivului. Ar fi, în primul rând, o dovadă de respect faţă de sportul pe care au ales să-l practice, faţă de suporterii constănţeni, faţă de istoria acestui club şi, nu în ultimul rând, faţă de imaginea lor de sportive profesioniste. Cu siguranţă, banii vor veni. Însă, tot cu siguranţă, nimeni nu este dispus să plătească non-performanţa! Considerăm, totuşi, că obiectivul stabilit este unul realizabil, iar fetele vor înţelege că este în interesul tuturor ca el să fie atins", a mai spus oficialul constănţean.
Astăzi, au fost anunţaţi şi arbitrii care vor oficia meciurile de la sfârşitul săptămânii, confruntarea dintre SCM Craiova şi CSU Neptun urmând a fi oficiat de cuplul format din Bogdan Stark şi Romeo Ştefan, arbitrii EHF. Cei doi sunt desemnaţi pentru a treia oară la un joc al Neptunului, în actuala ediţie de campionat, constănţencele pierzând de fiecare dată (acasă, cu CSM Bacău, şi în deplasare, cu HCM Roman).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu